Aandelen Mondelez kopen

Wil je beleggen in Mondelez aandelen? Op deze pagina kan je direct Mondelez aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Mondelez. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Mondelez raadplegen. Mondelez is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MDLZ.

Waar kan je Mondelez aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Mondelez kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Mondelez?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Mondelez. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Mondelez?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Mondelez? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Mondelez

Multinational Mondelez staat bekend als een voedselconglomeraat waar al jarenlang meer dan 100.000 mensen hun werk doen. Het bedrijf staat op de Nasdaq genoteerd als MFLZ.
Hoofdkantoor van Mondelez is gevestigd in Deerfield, Illinois. Mondelez is wat betreft de werkzaamheden vooral verder gegaan waar het voormalige Kraft Foods eindigde. In Europa is Mondelez bekend vanwege de activiteiten en gevoerde merken in chocolade (Milka, Cote d’Or), koekjes (LU en Oreo), kauwgom en snoep (Trident, Stimorol) en kaas- en kruidenierswaren. Mondelez was tot aan 2015 ook actief in de koffie, die tak werd echter toen afgestoten.