Aandelen Mondi kopen

Wil je beleggen in Mondi aandelen? Op deze pagina kan je direct Mondi aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Mondi. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Mondi raadplegen. Mondi is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MNDI-L.

Waar kan je Mondi aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Mondi kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Mondi?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Mondi. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Mondi?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Mondi? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Mondi is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Mondi.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Mondi

Mondi staat met de aandelen genoteerd aan de London Stock Exchange als MNDI. Het bedrijf is eveneens een FTSE 100 component. Mondi is een gigant als het gaat om industrieverpakking en papier. Het bedrijf is actief vanaf 1967 en staat behalve aan de beurs in Londen ook aan die in Johannesburg genoteerd.
Mondi is een internationale verpakking en papiergroep met meer dan honderd productlocaties in zo’n dertig landen. Die landen bevinden zich in hoofdzaak in Europa, Noord-Amerika en Zuid Afrika. Mondi is volledig geïntegreerd in heel de waardeketen van papier.