Aandelen Moneysupermarket kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Moneysupermarket aandelen? Op deze pagina kan je direct Moneysupermarket aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Moneysupermarket. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Moneysupermarket raadplegen. Moneysupermarket is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MONY-L.

Waar kan je Moneysupermarket aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Moneysupermarket kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Moneysupermarket?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Moneysupermarket. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Moneysupermarket?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Moneysupermarket? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Moneysupermarket is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Moneysupermarket.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Moneysupermarket

Sterke punten

 • Marktleider: Moneysupermarket is een van de grootste vergelijkingswebsites in het Verenigd Koninkrijk.
 • Diversiteit: Het bedrijf biedt vergelijkingen aan op verschillende gebieden, zoals verzekeringen, hypotheken en leningen.
 • Gebruiksvriendelijke website: De website van Moneysupermarket is makkelijk te gebruiken en de vergelijkingen zijn duidelijk en overzichtelijk.
 • Innovatief: Moneysupermarket blijft innoveren en nieuwe diensten ontwikkelen, zoals de mogelijkheid om energieleveranciers te vergelijken.

Zwakke punten

 • Concurrentie: Er zijn veel vergelijkbare websites en bedrijven die vergelijkbare diensten aanbieden.
 • Veranderingen in regelgeving: Veranderingen in regelgeving kunnen een negatieve invloed hebben op de diensten die Moneysupermarket aanbiedt.
 • Afhankelijkheid van advertenties: Moneysupermarket genereert een groot deel van zijn inkomsten uit advertenties, wat betekent dat het bedrijf kwetsbaar kan zijn voor veranderingen in de advertentiemarkt.

Over Moneysupermarket

Moneysupermarket is een prijs vergelijkende website en specialist in financiële dienstverlening. De aandelen worden openbaar verhandeld as MONY op de beurs in Londen. Simon Nixon richtte het bedrijf in 1993 op. In Ewloe in Wales staat het hoofdkantoor van de onderneming. Moneysupermarket staat bekend om de autoverzekeringen, inboedel- en reisverzekeringen, uitgever van credit cards en leningen.

De onderneming is ook een FTSE 250 component. Nixon was nog student toen hij de onderneming oprichtte, hij studeerde accountancy. Later leidde hij het bedrijf met een studiegenoot, Duncan Cameron. Aanvankelijk heette het bedrijf Mortgage 2000.

aandeel moneysupermarket kopen

Wel of niet aandelen Moneysupermarket kopen?

Ben je van plan om te investeren in aandelen en overweeg je om aandelen Moneysupermarket te kopen? Dan is het belangrijk om goed te overwegen of dit een slimme keuze is.

Een van de voordelen van het kopen van aandelen Moneysupermarket is dat het bedrijf een marktleider is in het Verenigd Koninkrijk en een diverse reeks vergelijkingsdiensten aanbiedt, zoals verzekeringen, hypotheken en leningen. Bovendien blijft het bedrijf innoveren en nieuwe diensten ontwikkelen, waardoor het potentieel heeft om te groeien.

Maar er zijn ook nadelen. Zo heeft Moneysupermarket te maken met concurrentie van andere vergelijkbare websites en bedrijven die vergelijkbare diensten aanbieden. Bovendien is het bedrijf afhankelijk van advertenties voor een groot deel van zijn inkomsten, wat betekent dat het kwetsbaar kan zijn voor veranderingen in de advertentiemarkt.

Als je overweegt om aandelen Moneysupermarket te kopen, is het belangrijk om de voor- en nadelen af te wegen en de financiële situatie van het bedrijf grondig te onderzoeken. Praat ook met een financieel adviseur voordat je besluit om te investeren in aandelen.