Aandelen Moneysupermarket kopen

Wil je beleggen in Moneysupermarket aandelen? Op deze pagina kan je direct Moneysupermarket aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Moneysupermarket. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Moneysupermarket raadplegen. Moneysupermarket is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MONY-L.

Waar kan je Moneysupermarket aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Moneysupermarket kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Moneysupermarket?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Moneysupermarket. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Moneysupermarket?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Moneysupermarket? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Moneysupermarket is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Moneysupermarket.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Moneysupermarket

Moneysupermarket is een prijs vergelijkende website en specialist in financiële dienstverlening. De aandelen worden openbaar verhandeld as MONY op de beurs in Londen. Simon Nixon richtte het bedrijf in 1993 op. In Ewloe in Wales staat het hoofdkantoor van de onderneming. Moneysupermarket staat bekend om de autoverzekeringen, inboedel- en reisverzekeringen, uitgever van credit cards en leningen.
De onderneming is ook een FTSE 250 component. Nixon was nog student toen hij de onderneming oprichtte, hij studeerde accountancy. Later leidde hij het bedrijf met een studiegenoot, Duncan Cameron. Aanvankelijk heette het bedrijf Mortgage 2000.