Aandelen Mongodb kopen

Wil je beleggen in Mongodb aandelen? Op deze pagina kan je direct Mongodb aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Mongodb. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Mongodb raadplegen. Mongodb is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel hwordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MDB.

Waar kan je Mongodb aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Mongodb kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Mongodb?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Mongodb. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Mongodb?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Mongodb? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over MongoDB

MongoDB verwijst vooral naar een open source document georiënteerde database die geschreven is in C++. Daarbij is geen schema gehanteerd; de documenten worden als BSON opgeslagen en je kunt werken met een flexibele documentenstructuur. MongoDB inc is het bedrijf achter het product, een bedrijf dat in 2009 het levenslicht zag.
Aandelen van de MongoDB staan als MDB genoteerd op de Nasdaq. Hoofdkwartier van het bedrijf vind je in New York City en aan de wieg van het ondertussen zeer succesvolle bedrijf stonden Eliot Horowitz, Kevin P. Ryan en Dwight Merriman.