Aandelen Morgan Stanley kopen

Wil je beleggen in Morgan Stanley aandelen? Op deze pagina kan je direct Morgan Stanley aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Morgan Stanley. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Morgan Stanley raadplegen. Morgan Stanley is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MS.

Waar kan je Morgan Stanley aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Morgan Stanley kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Morgan Stanley?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Morgan Stanley. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Morgan Stanley?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Morgan Stanley? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Morgan Stanley

Doel van de werkzaamheden van Morgan Stanley is zorgen dat jij een duurzame toekomst tegemoet gaat. Jouw kapitaal wordt gemobiliseerd voor duurzame groei en extra waarde op de lange termijn.
De Amerikaanse bank heeft de werkzaamheden onderverdeeld in Institutional Security, Wealth Management en Investment Management. De bank ontstond in 1935 als afsplitsing van JP Morgan en Co. In 1997 fuseerde Morgan Stanley met Dean Witter Reynolds en met creditcardmaatschappij Discover van Sears Roebuck.  Momenteel is de bank bezig met de overname van E-Trade, een bedrijf dat Morgan Stanley op de langere termijn klanten op moet gaan leveren.