Aandelen Morphosys kopen

Wil je beleggen in Morphosys aandelen? Op deze pagina kan je direct Morphosys aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Morphosys. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Morphosys raadplegen. Morphosys is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MOR.DE.

Waar kan je Morphosys aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Morphosys kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Morphosys?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Morphosys. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Morphosys?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Morphosys? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Morphosys is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Morphosys.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Morphosy

Morphosy is een bekend biofarmaceutische onderneming die in het jaar 1992 werd opgericht. Je vindt het hoofdkantoor van Morphosy in het Duitse München. In Amerika is Morphosy  bezig met het ontwikkelen van een identiek bedrijf; Morphosy US, een bedrijf dat gevestigd is in Boston. De aandelen van de onderneming worden als MOR aangeduid op  de Deutsche Börse.
 
In Duitsland vind je het hoofdkantoor in Planegg en de aandelen staan behalve op de Duitse beurs ook op de Nasdaq genoteerd. Bekende dochteronderneming van de onderneming is Lanthino Pharma en ook Sloning BioTechnology GmbH.