Aandelen Morrison kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Morrison aandelen? Op deze pagina kan je direct Morrison aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Morrison. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Morrison raadplegen. Morrison is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MRW-L.

Waar kan je Morrison aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Morrison kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Morrison?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Morrison. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Morrison?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Morrison? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Morrison is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Morrison.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Morrison

Sterke punten

  • Stabiele groei: Morrison heeft de afgelopen jaren een stabiele groei doorgemaakt.
  • Focus op klanttevredenheid: Het bedrijf heeft een sterke focus op klanttevredenheid, wat resulteert in een hoge loyaliteit van klanten.
  • Lage prijzen en breed assortiment: Morrison heeft een strategie van lage prijzen en een breed assortiment om klanten aan te trekken.

Zwakke punten

  • Prijsconcurrentie: Morrison heeft te maken gehad met prijsconcurrentie van andere ketens en online retailers, wat de winstmarges onder druk zet.
  • Beperkte diversificatie: Morrison heeft niet de diversificatie in dienstverlening en activiteiten zoals sommige andere bedrijven in de sector.

Over Morrison

Morrisson is een bekende Britse supermarktketen. Het bedrijf werd gesticht in 1899 in het Britse Bradford door William Morrisson. Het geldt als de op drie na grootste warenhuisketen van het Verenigd Koninkrijk. Ondertussen bezit het zo rond de vijfhonderd warenhuizen.

De aandelen van Morrisson worden als MRW verhandeld op de Londense beurs. Tot het jaar 2014 begaf Morrisson zich tamelijk anoniem op de markt in met name Noord-Engeland. Toen het echter een andere onderneming overnam, Safeway, overnam, was Morrisson ineens een heel grote en belangrijke speler op de markt.

aandeel morrisons kopen

Wel of niet aandelen Morrison kopen?

Als je op zoek bent naar beleggingsmogelijkheden, kan het kopen van aandelen in supermarktketens een interessante optie zijn. Een van de bedrijven waarin je kunt investeren, is Morrison. Maar is het kopen van aandelen in dit bedrijf wel of niet verstandig?

Morrison is een van de grootste supermarktketens in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een stabiele groei doorgemaakt en heeft een sterke focus op de klanttevredenheid. Morrison heeft een strategie van lage prijzen en een breed assortiment om klanten aan te trekken.

Er zijn echter ook enkele factoren die het investeren in aandelen van Morrison minder aantrekkelijk maken. Zo heeft de supermarktketen te maken gehad met prijsconcurrentie van andere ketens en online retailers, waardoor de winstmarges onder druk staan. Daarnaast heeft Morrison niet de diversificatie in dienstverlening en activiteiten zoals sommige andere bedrijven in de sector.

Als je bereid bent om te investeren in een bedrijf met een stabiele groei en een sterke focus op klanttevredenheid, kan Morrison een goede keuze zijn. Houd er echter rekening mee dat het investeren in aandelen altijd risico’s met zich meebrengt en dat het belangrijk is om goed onderzoek te doen voordat je een beslissing neemt.