Aandelen Morrison kopen

Wil je beleggen in Morrison aandelen? Op deze pagina kan je direct Morrison aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Morrison. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Morrison raadplegen. Morrison is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MRW-L.

Wat is de actuele koers van het aandeel Morrison?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Morrison. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in Morrison?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Morrison? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Morrison is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Morrison.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je Morrison aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Morrison kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker Kosten Aanmelden
€4 + 0,05% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum

Over Morrison

Morrisson is een bekende Britse supermarktketen. Het bedrijf werd gesticht in 1899 in het Britse Bradford door William Morrisson. Het geldt als de op drie na grootste warenhuisketen van het Verenigd Koninkrijk. Ondertussen bezit het zo rond de vijfhonderd warenhuizen.
De aandelen van Morrisson worden als MRW verhandeld op de Londense beurs. Tot het jaar 2014 begaf Morrisson zich tamelijk anoniem op de markt in met name Noord-Engeland. Toen het echter een andere onderneming overnam, Safeway, overnam, was Morrisson ineens een heel grote en belangrijke speler op de markt.