Aandelen Motor Oil kopen

Wil je beleggen in Motor Oil aandelen? Op deze pagina kan je direct Motor Oil aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Motor Oil. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Motor Oil raadplegen. Motor Oil is een aandeel uit Griekenland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Athex. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MOH.AT.

Waar kan je Motor Oil aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Motor Oil kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie

Wat is de actuele koers van het aandeel Motor Oil?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Motor Oil. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Motor Oil?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Motor Oil? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Motor Oil is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Motor Oil.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Motor Oil

Motor Oil is een bedrijf dat voluit Motor Oil Corinth Refineries heet. Het is een zeer bekend petroleumbedrijf in Griekenland dat zich bezighoudt met aardolieraffinage en de handel daar in. Motor Oil is leidend in de sector in  Zuid Europa en in het gebied rond de Middellandse Zee. Eigenaar van Motor Oil is Vardinogiannius.
 
Motor Oil werd opgericht in 1970 en bekende dochteronderneming is Ireon Investments en ook Avin International geldt als een volle dochteronderneming. Het hoofdkantoor van Motor Oil is gevestigd in de Griekse hoofdstad Athene.