Aandelen Motorola kopen

Wil je beleggen in Motorola aandelen? Op deze pagina kan je direct Motorola aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Motorola. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Motorola raadplegen. Motorola is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MSI.

Waar kan je Motorola aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Motorola kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Motorola?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Motorola. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Motorola?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Motorola? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Motorola aandelen

Motorola is een multinational die zich specifiek bezighoudt met communicatietechnologie. De onderneming werd opgericht in 1928 onder de naam Galvin Manufacturing Corporation. Pas in 1947 werd de naam Motorola gebruikt, al was het als handelsmerk al vanaf 1930 in gebruik.
Het hoofdkantoor van Motorola is gevestigd in Schaumburg, Illinois en Motorola kwam als eerste met de portofoon op de markt. Nu biedt het heel veel verschillende producten in de vorm van satellietsystemen, modems en goedkope budgettelefoons. Motorola werkte lang exclusief voor Apple en verdeelde het werk in 2011 in Mobility en Solutions. De Mobility divisie werd overgenomen door Google, waarmee 12,5 miljard dollar gemoeid was. De telefoondivisie verhuisde naar Lenovo.