Aandelen Mowi kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Mowi aandelen? Op deze pagina kan je direct Mowi aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Mowi. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Mowi raadplegen. Mowi is een aandeel uit Noorwegen. Het aandeel wordt verhandeld in NOK aan de Oslo Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MOWI.OL.

Waar kan je Mowi aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Mowi kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Mowi?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Mowi. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Mowi?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Mowi? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Mowi is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Mowi.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Mowi

Mowi is het grootste zalmkweekbedrijf van de wereld. Behalve zalm worden er ook andere vissoorten gekweekt waaronder zeebaars en tilapia en ook baramundi. Mowi stond jarenlang bekend als Marine Harvest en is een van origine Schots bedrijf. Marine Harvest begin haar activiteiten in 1965 en werd in het jaar 2000 overgenomen door Hydro Seafood, een onderdeel van Hydro Norsk.
Mowi ontstond in 2005 toen de viskweekdivisies van Nutreco Holding en Stolt-Nulen samen verder besloten te gaan. In Kristen en Mirouk heeft Mowi twee bekende dochtermaatschappijen. Mowi is nog steeds met het hoofdkantoor gevestigd in Noorwegen.