Aandelen MSC kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in MSC aandelen? Op deze pagina kan je direct MSC aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in MSC. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel MSC raadplegen. MSC is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MSM.

Waar kan je MSC aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel MSC kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel MSC?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel MSC. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in MSC?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van MSC? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse MSC

Sterke punten Meditarranean Shipping Company:

 • Wereldwijde aanwezigheid: Meditarranean Shipping Company (MSC) is een van de grootste containerrederijen ter wereld, met een uitgebreid netwerk van routes en een sterke aanwezigheid in verschillende havens over de hele wereld.
 • Uitgebreide vloot: MSC beschikt over een grote en moderne vloot van containerschepen, waardoor het in staat is om efficiënt en betrouwbaar goederen te vervoeren.
 • Netwerk van diensten: Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten, waaronder containervervoer, logistiek en supply chain-oplossingen, waardoor het aan de uiteenlopende behoeften van klanten kan voldoen.
 • Focus op klanttevredenheid: MSC streeft naar uitstekende klantenservice en werkt nauw samen met klanten om aan hun specifieke eisen te voldoen en waardevolle oplossingen te bieden.
 • Voortdurende groei: Het bedrijf heeft een gestage groei doorgemaakt en heeft zijn marktaandeel vergroot door strategische uitbreiding en acquisities.

Zwakke punten Meditarranean Shipping Company:

 • Gevoeligheid voor economische schommelingen: Als internationale rederij is MSC blootgesteld aan de volatiliteit van de wereldwijde economie, wat invloed kan hebben op de vraag naar containervervoer en vrachttarieven.
 • Concurrentie in de sector: MSC opereert in een competitieve markt met andere grote spelers in de containervervoersindustrie, wat kan leiden tot prijsconcurrentie en druk op de winstmarges.
 • Operationele uitdagingen: Het runnen van een uitgebreid netwerk van schepen en havens brengt operationele uitdagingen met zich mee, zoals logistiek, brandstofkosten en naleving van regelgeving.
 • Milieukwesties: Als rederij wordt MSC geconfronteerd met de uitdagingen van duurzaamheid en milieubescherming, zoals de impact van de scheepvaart op het milieu en de naleving van internationale milieunormen.
 • Regelgevingsrisico’s: Het bedrijf moet zich houden aan internationale handelsregels, douanereglementen en andere regelgevingen, wat complexiteit met zich meebrengt en invloed kan hebben op de bedrijfsvoering.

Over MSC

Mediterranean Shipping Company, dat is waar MSC voor staat. MSC is een internationale rederij die gespecialiseerd is in containertransport. MSC is van origine Italiaans en werd in 1979 opgericht en is het op een na grootste bedrijf op het gebied van containertransport over water. Het moet in dat kader alleen APM-Maersk voor laten gaan.

MSC heeft de hoofdzetel in Geneve in Zwitserland en Gianluigi Aponte is de oprichter van deze inmiddels succesvolle onderneming. MSC werd in 1970 opgericht in Napels. Dochterondernemingen heeft het in MSC Crociere en MSC Cruisers.

MSC

Wel of niet aandelen MSC kopen?

Ben je aan het twijfelen of je aandelen van Mediterranean Shipping Company moet kopen? Laten we eens kijken naar de voor- en nadelen. Mediterranean Shipping Company, ook wel bekend als MSC, is een grote speler in de wereld van de scheepvaart.

Een goede reden om aandelen MSC te overwegen, is hun sterke positie in de maritieme industrie. Ze hebben een uitgebreide vloot van containerschepen en bieden wereldwijde vrachtdiensten aan. Hierdoor profiteren ze van de groeiende internationale handel.

Bovendien heeft MSC een solide reputatie opgebouwd als betrouwbare en efficiënte rederij. Ze hebben een wereldwijd netwerk van havens en bieden logistieke oplossingen aan klanten over de hele wereld.

Maar er zijn ook enkele overwegingen. De scheepvaartindustrie kan gevoelig zijn voor economische schommelingen en veranderingen in de handelsbetrekkingen tussen landen. Dit kan invloed hebben op de winstgevendheid van MSC.

Daarnaast zijn er concurrenten in de sector die ook strijden om marktaandeel. Dit kan leiden tot prijsconcurrentie en druk op de winstmarges.

Als je overweegt om aandelen MSC te kopen, is het belangrijk om de markttrends en de vooruitzichten van de scheepvaartindustrie te analyseren. Het kan ook verstandig zijn om advies in te winnen bij een financieel adviseur om een weloverwogen beslissing te nemen die past bij jouw beleggingsdoelen.