Aandelen MSC kopen

Wil je beleggen in MSC aandelen? Op deze pagina kan je direct MSC aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in MSC. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel MSC raadplegen. MSC is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MSM.

Waar kan je MSC aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel MSC kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel MSC?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel MSC. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in MSC?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van MSC? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over MSC

Mediterranean Shipping Company, dat is waar MSC voor staat. MSC is een internationale rederij die gespecialiseerd is in containertransport. MSC is van origine Italiaans en werd in 1979 opgericht en is het op een na grootste bedrijf op het gebied van containertransport over water. Het moet in dat kader alleen APM-Maersk voor laten gaan.
MSC heeft de hoofdzetel in Geneve in Zwitserland en Gianluigi Aponte is de oprichter van deze inmiddels succesvolle onderneming. MSC werd in 1970 opgericht in Napels. Dochterondernemingen heeft het in MSC Crociere en MSC Cruisers.