Aandelen M&T Bank kopen

Wil je beleggen in M&T Bank aandelen? Op deze pagina kan je direct M&T Bank aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in M&T Bank. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel M&T Bank raadplegen. M&T Bank is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MTB.

Waar kan je M&T Bank aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel M&T Bank kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel M&T Bank?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel M&T Bank. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in M&T Bank?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van M&T Bank? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over M&T Bank

M&T Bank is een Amerikaanse bankholding met hoofdkwartier in Buffalo, New York. De bank heeft ondertussen zo’n 780 vestigingen in onder meer New York, New Jersey, Pennsylvania, Maryland, Delaware, Virginia, West Virginia, Washington en Connecticut.
De M&T Bank is een Fortune 500 bedrijf en de aandelen worden op de New York Stock Exchange verhandeld onder de naam MTB. Washington Trust is een bekende dochter van de M&T Bank, dat ook een S&P 500 component is en al in 1856 opgericht werd. De bank genoot eerst bekendheid onder de naam First Empire State Corporation en maakt al sinds 1976 elk kwartaal winst.