Aandelen MTN Group kopen

Wil je beleggen in MTN Group aandelen? Op deze pagina kan je direct MTN Group aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in MTN Group. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel MTN Group raadplegen. MTN Group is een aandeel uit Zuid-Afrika. Het aandeel wordt verhandeld in ZAR aan de JSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MTN.JO.

Waar kan je MTN Group aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel MTN Group kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€5 per transactieAanmelden

Wat is de actuele koers van het aandeel MTN Group?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel MTN Group. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in MTN Group?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van MTN Group? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in MTN Group is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in MTN Group.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over MTN Group

MTN is een multinationaal actieve GSM-operator. De onderneming is met het hoofdkwartier gevestigd in Zuid-Afrika. MTN Group is actief en geniet grote bekendheid in met name Afrika en het Midden-Oosten. Zo deed het al zaken in landen als bijvoorbeeld Afghanistan, Benin, Botswana, Congo, Ivoorkust, Cyprus en Ghana.
Aandelen van de MTN Group worden als MTN verhandeld op de Johannesburg Stock Exchange. Het bedrijf werd in 1994 opgericht. Een bekende dochteronderneming van MTN Group is MTN Ivory Coast en ook MTN Syria geldt als een belangrijke dochtermaatschappij.