Aandelen MTU kopen

Wil je beleggen in MTU aandelen? Op deze pagina kan je direct MTU aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in MTU. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel MTU raadplegen. MTU is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MTX.DE.

Waar kan je MTU aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel MTU kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel MTU?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel MTU. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in MTU?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van MTU? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in MTU is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in MTU.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over MTU

MTU heeft voluit MTU Aero Engines. Het is een Duitse onderneming die zich in de loop der jaren toe heeft gelegd op de productie en het onderhoud van motoren en dat voor zowel civiele als militaire vliegtuigen. Het hoofdkantoor vind je in München. Aandelen van TU worden op de Deutsche Börse verhandeld.
 
Het bedrijf is ontstaan in 1934 en een van de bekendste dochters van het bedrijf is EME Aero. MTU houdt zich elke dag opnieuw bezig me vooral het ontwerpen, ontwikkelen produceren en ook vermarkten van commerciële vliegtuigmotoren.