Aandelen Munich Re kopen

Wil je beleggen in Munich Re aandelen? Op deze pagina kan je direct Munich Re aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Munich Re. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Munich Re raadplegen. Munich Re is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MUV2.DE.

Waar kan je Munich Re aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Munich Re kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Munich Re?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Munich Re. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Munich Re?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Munich Re? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Munich Re is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Munich Re.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Munich Re

Munich Re staat eigenlijk voor Münchener Rück. Het geldt als een van de grootste herverzekeraars. Het zal geen verrassing zijn dat het hoofdkwartier gevestigd is in München. De onderneming bestaat al vanaf 1880 en werd opgericht door de heren Wilhelm von Finck en Carl von Thieme.
Zeker van Thieme geldt als een visionair want tien jaar na het oprichten van het succesvolle Munich Re richtte hij Allianz op. De aandelen worden verhandeld onder de aanduiding MUN2 op de Deutsche Börse. De Ergo Groep geldt als een bekende dochteronderneming.