Aandelen Murphy Oil kopen

Wil je beleggen in Murphy Oil aandelen? Op deze pagina kan je direct Murphy Oil aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Murphy Oil. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Murphy Oil raadplegen. Murphy Oil is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MUR.

Waar kan je Murphy Oil aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Murphy Oil kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Murphy Oil?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Murphy Oil. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Murphy Oil?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Murphy Oil? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Murphy Oil

Murphy Oil houdt zich bezig met de exploratie van koolwaterstoffen en de activiteiten worden gecoördineerd vanuit het hoofdkantoor in El Dorado in Arkansas. Daarnaast heeft het vestigingen in Houston, Texas en in Calgary, Alberta. De aandelen van het bedrijf worden op de New York Stock Exchange verhandeld als MUR.
Het bedrijf werd in 1944 opgericht in Louisiana. Het bedrijf heeft reserves in Amerika en Canada en onontwikkelde reserves in Australië, Brazilië, Brunei, Mexico, Vietnam. In Amerika is Murphy Oil met name actief in de Eagle Ford Group in Zuid Texas.