Aandelen Mylan kopen

Wil je beleggen in Mylan aandelen? Op deze pagina kan je direct Mylan aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Mylan. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Mylan raadplegen. Mylan is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MYL.

Waar kan je Mylan aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Mylan kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Mylan?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Mylan. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Mylan?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Mylan? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Mylan

Mooi verhaal: Mylan is ooit opgericht door twee Amerikaanse veteranen die het Amerikaanse leger gediend hadden en zich nadien afvroegen – ook om wat ze gezien hadden- hoe ook op het platteland medicijnen van topkwaliteit beschikbaar konden komen.
Daarom ook was Mylan eerst een distributiebedrijf. Op dit moment is het echter een van de grootste producenten van geneesmiddelen in de Verenigde Staten. Mylan richt zich vooral op diversificatie van de producttypen, het therapeutisch gebied doseringsvormen en het kanaal. Binnen de bedrijfsmuren van de producent van geneesmiddelen geldt een business model waarbij gewerkt wordt volgens de principes toegang, diversificatie en stabiliteit.