Aandelen Mytilineos Holdings kopen

Wil je beleggen in Mytilineos Holdings aandelen? Op deze pagina kan je direct Mytilineos Holdings aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Mytilineos Holdings. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Mytilineos Holdings raadplegen. Mytilineos Holdings is een aandeel uit Griekenland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Athex. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MYTIL.AT.

Waar kan je Mytilineos Holdings aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Mytilineos Holdings kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie

Wat is de actuele koers van het aandeel Mytilineos Holdings?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Mytilineos Holdings. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Mytilineos Holdings?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Mytilineos Holdings? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Mytilineos Holdings is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Mytilineos Holdings.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Mytilineos Holdings

Mytilineos Holdings is een industrieel conglomeraat. De bedrijven binnen dit conglomeraat zijn met name actief in de sectoren metallurgie en energie Op de beurs van Athene worden de aandelen van deze onderneming verhandeld onder de aanduiding MYTIL.
De onderneming zag in 1990 het levenslicht en het hoofdkwartier van het bedrijf vind je un Amoruso. Mytilineos Holding heeft behoorlijk wat bekende bedrijven als Aluminium of Greece, Metha, M & M Gas, Protergia, Zeologic en Delphi die namens Mytilinos Holdings aan de slag zijn. Het is met de onderneming vanaf 1990 steeds beter gegaan en dat doet het eigenlijk nog steeds.