Aandelen NAB kopen

Wil je beleggen in NAB aandelen? Op deze pagina kan je direct NAB aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in NAB. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel NAB raadplegen. NAB is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NAB.CHA.

Waar kan je NAB aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel NAB kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met AUD 10 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel NAB?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel NAB. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in NAB?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van NAB? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in NAB is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in NAB.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over NAB

NAB staat voor de National Australia Bank. Het is een van de vier grootste financiële instellingen in Australië wat betreft de marktkapitalisatie, de gemaakte winst en de hoeveelheid klanten. De NAB is de op 20 na grootste bank ter wereld als alleen gekeken wordt naar marktkapitalisatie en  neemt een 52e positie in als gekeken wordt naar het totale vermogen. 
De aandelen van de bank worden als NAB genoteerd aan de ASX. Het hoofdkantoor vind je in Melbourne en de UBank en Bank of New Zealand gelden als de voornaamste dochters van NAB.