Aandelen Nabors Industries kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Nabors Industries aandelen? Op deze pagina kan je direct Nabors Industries aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Nabors Industries. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Nabors Industries raadplegen. Nabors Industries is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NBR.

Waar kan je Nabors Industries aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Nabors Industries kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Nabors Industries?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Nabors Industries. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Nabors Industries?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Nabors Industries? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Nabors Industrial

Nabors Industrial is een Amerikaanse wereldwijde aanbieder van olie en gasboringen. De hoofdzetel van de onderneming vind je in Houston, Texas. Nabors Industrial is de trotse eigenaar van de grootste landboringsvloot ter wereld met zo rond de 400 platforms, verdeeld over twintig verschillende landen. 

De aandelen van Nabors Industrial worden verhandeld als NBR op de New York Stock Exchange. Bekende dochterondernemingen van Nabors Industrial zijn Canrig Drilling Technology en de activiteiten van het bedrijf zijn verdeeld in segmenten als U.S. Drilling, Canada Drilling, International Drilling, Drilling Solution en Rig Technologies. 

aandeel nabors industries kopen