Aandelen NASDAQ kopen

Wil je beleggen in NASDAQ aandelen? Op deze pagina kan je direct NASDAQ aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in NASDAQ. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel NASDAQ raadplegen. NASDAQ is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NDAQ.

Waar kan je NASDAQ aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel NASDAQ kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel NASDAQ?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel NASDAQ. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in NASDAQ?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van NASDAQ? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over NASDAQ

Nasdaq is een wereldberoemde beurs die gedreven wordt door de Amerikaanse National Associaton of Security Dealers. Op deze beurs worden aandelen van technologiebedrijven verhandeld. Het hoofdkantoor van de Nasdaq is gevestigd in New York City.
Oprichter van de Nasdaq is Gordon Macklin, die dat deed in het jaar 1971. Moeder is Nasdaq Inc en de Nasdaq was de eerste elektronische beurs in de wereld. De Beurs van Dubai is met 19,8 procent van de aandelen grootaandeelhouder van de Nasdaq, dat zelf overigens met de aandelen als NDAQ genoteerd staat.