Aandelen Naspers kopen

Wil je beleggen in Naspers aandelen? Op deze pagina kan je direct Naspers aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Naspers. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Naspers raadplegen. Naspers is een aandeel uit Zuid-Afrika. Het aandeel wordt verhandeld in ZAR aan de JSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NPN.JO.

Waar kan je Naspers aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Naspers kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€5 per transactieAanmelden

Wat is de actuele koers van het aandeel Naspers?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Naspers. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Naspers?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Naspers? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Naspers is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Naspers.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Naspers

Naspers is een multinational. Het is een mediaconglomeraat dat al in 1915 werd opgericht in Kaapstad, Zuid-Afrika. Aanvankelijk werd het bedrijf opgericht als De Nationale Pers als moedermaatschappij voor De Burger, een Nederlandse krant. Momenteel geldt het als het grootste mediaconglomeraat van Afrika.
De aandelen van Naspers worden als NPN verhandeld op de beurs van Johannesburg. De hoofdvestiging bevindt zich in Kaapstad. De meest bekende dochterondernemingen zijn OLX, Allegro en het ook al zeer bekende en succesvolle Prosus.  Naspers werd overigens opgericht door James Barry Munnik Hertzog.