Aandelen National Fuel Gas kopen

Wil je beleggen in National Fuel Gas aandelen? Op deze pagina kan je direct National Fuel Gas aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in National Fuel Gas. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel National Fuel Gas raadplegen. National Fuel Gas is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NFG.

Waar kan je National Fuel Gas aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel National Fuel Gas kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel National Fuel Gas?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel National Fuel Gas. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in National Fuel Gas?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van National Fuel Gas? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over National Fuel Gas

National Fuel Gas is een gediversifieerd energiebedrijf dat grofweg bestaat uit vijf verschillende segmenten: exploratie en productie, pijpleiding en opslag, verzamelen, nutsbedrijven en energiemarketing. De hoofdzetel staat in Williamsville in New York.
De aandelen van de onderneming worden openbaar verhandeld onder NFG op de New York Stock Exchange. Dochteronderneming is Seneca Resources en de onderneming is bovendien een S&P 400 component. De officiële naam is National Fuel Gas en Co en corebusiness is toch wel de verkoop van aardgas aan ondertussen bijna 750.000 klanten. Dat doet het via lokale distributeurs.