Aandelen National Grid kopen

Wil je beleggen in National Grid aandelen? Op deze pagina kan je direct National Grid aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in National Grid. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel National Grid raadplegen. National Grid is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NG-L.

Wat is de actuele koers van het aandeel National Grid?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel National Grid. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in National Grid?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van National Grid? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in National Grid is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in National Grid.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je National Grid aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel National Grid kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker Kosten Aanmelden
€4 + 0,05% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum

Over National Grid

National Grid is een multinationaal opererend bedrijf in elektriciteit en gas. Het hoofdkwartier van National Grid is gevestigd in het Engelse Londen. Het grootste deel van de activiteiten vinden plaats in Engeland en in het noordoosten van de Verenigde Staten. De aandelen worden verhandeld als NG op de beurs van Londen.
National Grid is een FTSE 100 component en het bedrijf werd in 1990 opgericht in Londen, Bekende dochteronderneming van het bedrijf is National Grid USA Service Company. Overigens heeft National Grid een secundaire notering aan de New York Stock Exchange. National Grid is een van de grootste nutsbedrijven van investeerders ter wereld. National Grid levert gas aan tien miljoen klanten.