Aandelen National-Oilwell kopen

Wil je beleggen in National-Oilwell aandelen? Op deze pagina kan je direct National-Oilwell aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in National-Oilwell. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel National-Oilwell raadplegen. National-Oilwell is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NOV.

Waar kan je National-Oilwell aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel National-Oilwell kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel National-Oilwell?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel National-Oilwell. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in National-Oilwell?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van National-Oilwell? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

OVer National-Oilwell

De multinationaal actieve onderneming met Amerikaanse roots die National Oilwell heet onderscheidt zich als leverancier van allerhande apparatuur en componenten die worden toegepast bij het boren naar olie en gas en bij aanverwante productieactiviteiten.
Dat geldt ook zeker voor zogenaamde olievelddiensten en supply chains integratiediensten speciaal voor de stroomopwaartse olie- en gasindustrie. National Oilwell is actief op liefst zeshonderd verschillende locaties keurig verdeeld over zes continenten. Bij de werkzaamheden die National Oilwell uitvoert, wordt steeds met drie rapportagesegmenten gewerkt: Rig Technologies, Wellbore Technologies en Completion & Production solutions.