Aandelen Natixis kopen

Wil je beleggen in Natixis aandelen? Op deze pagina kan je direct Natixis aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Natixis. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Natixis raadplegen. Natixis is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool KN.PA.

Waar kan je Natixis aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Natixis kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Natixis?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Natixis. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Natixis?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Natixis? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Natixis is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Natixis.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Natixis

Natixis is een bekende Franse financierings- en investeringsbank. De bank ontstond in 2006 door de fusie van de investerings en financieringsbanken van de Banque Populaire en Caisse d Espagne.  De aandelen van Natixis worden verhandeld onder de noemer KN op de beurs in Parijs. De hoofdzetel van Natixis is gevestigd in de Franse hoofdstad Parijs.
 
Een bekende dochteronderneming van Natixis is Natixis Global Asset Management. Natixis is een bank voor alle mogelijke reguliere bankzaken maar is ook beschikbaar als een spaarbank. Het tekent wel de veelzijdigheid van Natixis.