Aandelen NCC kopen

Wil je beleggen in NCC aandelen? Op deze pagina kan je direct NCC aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in NCC. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel NCC raadplegen. NCC is een aandeel uit Zweden. Het aandeel wordt verhandeld in SEK aan de Stockholm Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NCC-B.ST.

Waar kan je NCC aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel NCC kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met SEK 400 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel NCC?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel NCC. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in NCC?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van NCC? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in NCC is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in NCC.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over NCC

NCC is een bekend Zweeds bouwbedrijf dat geldt als een van de grootsten van Scandinavië. Wat betreft de werkzaamheden houdt het bedrijf het ook bij de Scandinavische landen. De aandelen van het op een na grootste bouwbedrijf van Scandinavië worden op de beurs in Stockholm verhandeld als NCC-B.
Het hoofdkwartier van NCC vind je in het Zweedse Solna en moederbedrijf van NCC is Nordstjerman. De onderneming werd opgericht in 1988. NCC is ontwikkelaar en bouwer van woningen, bedrijfspanden, industriële voorzieningen, wegen en ook van andere infrastructuur. Ook de inputmaterialen van NCC worden veelvuldig in de bouwwereld toegepast.