Aandelen NCR kopen

Wil je beleggen in NCR aandelen? Op deze pagina kan je direct NCR aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in NCR. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel NCR raadplegen. NCR is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NCR.

Waar kan je NCR aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel NCR kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel NCR?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel NCR. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in NCR?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van NCR? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf NCR

NCR staat voor National Cash Register. Het bedrijf begon ooit als fabrikant van kassa’s en werd opgericht in 1884 door John H. Patterson. NCR is altijd een trendsetter geweest. Zo was het het eerste bedrijf dat een door een elektromotor aangedreven kassa ontwikkelde, als we spreken van het jaar 1906.
Op de New York Stock Exchange worden aandelen NCR openbaar verhandeld onder de naam NCR, terwijl het hoofdkwartier van het bedrijf in Atlanta, Georgia staat. NCR kocht in 1952 CRC en was in de zeventiger jaren ook fabrikant van computers in de vorm van onder meer de NCR 8500. In de jaren negentig werd NCR verkocht aan AT&T. Hier was liefst 7,4 miljoen dollar gemoeid.