Aandelen Nedbank Group kopen

Wil je beleggen in Nedbank Group aandelen? Op deze pagina kan je direct Nedbank Group aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Nedbank Group. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Nedbank Group raadplegen. Nedbank Group is een aandeel uit Zuid-Afrika. Het aandeel wordt verhandeld in ZAR aan de JSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NED.JO.

Waar kan je Nedbank Group aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Nedbank Group kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€5 per transactieAanmelden

Wat is de actuele koers van het aandeel Nedbank Group?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Nedbank Group. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Nedbank Group?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Nedbank Group? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Nedbank Group is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Nedbank Group.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Nedbank Group

De Nedbank Group is een van de vier grootse banken van Zuid-Afrika. De Nedbank Limited geldt daarbij als voornaamste bank en uithangbord van de onderneming, Al sinds het jaar 1968 is de onderneming actief op de beurs van Johannesburg waar de aandelen worden verhandeld onder de noemer NED.
De Nedbank Group is overigens sinds 2007 ook actief op de Namibian Stock Exchange, waar de aandelen verhandeld worden als NKB. De Nedbank Group is actief onder verschillende merknamen. Nedbank werd overigens opgericht in 1888 in Amsterdam. De bank heette aanvankelijk overigens Nederlandsche Bank en Crediet Vereeniging.