Aandelen Nel kopen

Wil je beleggen in Nel aandelen? Op deze pagina kan je direct Nel aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Nel. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Nel raadplegen. Nel is een aandeel uit Noorwegen. Het aandeel wordt verhandeld in NOK aan de Oslo Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NEL.OL.

Waar kan je Nel aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Nel kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met NOK 40 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Nel?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Nel. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Nel?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Nel? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Nel is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Nel.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Nel

Nel is een Noors bedrijf dat in de hoofdstad Oslo gevestigd is. Het bedrijf is wereldwijd actief en het biedt passende oplossingen voor de productie, de opslag en distributie van waterstof uit hernieuwbare energiebronnen.
De aandelen van Nel zijn opgenomen in de OBX-index beurs in Oslo. In Oslo is eveneens het hoofdkwartier gevestigd van Nel, dat opgericht werd in 1927. Proton Energy Systems is een bekende dochteronderneming van Nel. Grootste aandeelhouder van Nel is overigens Clearstream, dat ruim 44 procent van de aandelen in bezit heeft. Belangrijke overname was die in 2010, toen Nel het Deense H2 Logic overnam.