Aandelen Nemetschek kopen

Wil je beleggen in Nemetschek aandelen? Op deze pagina kan je direct Nemetschek aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Nemetschek. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Nemetschek raadplegen. Nemetschek is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NEM.DE.

Waar kan je Nemetschek aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Nemetschek kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Nemetschek?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Nemetschek. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Nemetschek?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Nemetschek? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Nemetschek is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Nemetschek.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Nemetschek

Nemetschek is een leverancier van computer software voor architecten, ingenieurs en de bouwindustrie. De onderneming ontwikkelt en verkoopt speciale software waarmee gebouwen gebouwd maar ook ontworpen en ook prima beheerd kunnen worden. De software is vastgoed-breed te gebruiken.
 
De aandelen van Nemetschek worden onder de aanduiding NEM verhandeld op de Deutsche Borse in Frankfurt. De hoofdzetel van het bedrijf vind je overigens terug in München, als we spreken van het jaar 1963. Graphisoft en Bluebeam zijn twee bekende dochterbedrijven van Nemetschek, dat met de speciale en unieke software is uitgegroeid tot een succesvolle onderneming.