Aandelen NEPI Rockcastle kopen

Wil je beleggen in NEPI Rockcastle aandelen? Op deze pagina kan je direct NEPI Rockcastle aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in NEPI Rockcastle. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel NEPI Rockcastle raadplegen. NEPI Rockcastle is een aandeel uit JSE. Het aandeel wordt verhandeld in Zuid-Afrikaanse Rand aan de Zuid-Afrika. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NRP.JO.

Waar kan je NEPI Rockcastle aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel NEPI Rockcastle kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€5 per transactieAanmelden

Wat is de actuele koers van het aandeel NEPI Rockcastle?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel NEPI Rockcastle. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in NEPI Rockcastle?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van NEPI Rockcastle? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in NEPI Rockcastle is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in NEPI Rockcastle.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Nepi Rockcastle

Nepi Rockcastle heeft aandelen die verhandeld worden onder de naam NRP en het hoofdkantoor van Nepi Rockcastle is gelegen in Douglas, Island of Man. Gontar is een bekende dochteronderneming. Nepi Rockcastle is met name actief in vastgoedinvesteringen, vooral als het om de retail, office, industrial of corporate branche gaat.
Nepi Rockcastle verwerft met name winkelpanden, zoals het die ook ontwikkelt en verhuurt en heeft daarnaast nog andere specifiek vastgoed waar het een belangrijke rol in speelt. Opvallend; Nepi Rockcastle handelt met name in Oost Europa in landen als Roemenië, Bulgarije, Polen, en Tsjechië.