Aandelen NEPI Rockcastle kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in NEPI Rockcastle aandelen? Op deze pagina kan je direct NEPI Rockcastle aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in NEPI Rockcastle. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel NEPI Rockcastle raadplegen. NEPI Rockcastle is een aandeel uit JSE. Het aandeel wordt verhandeld in Zuid-Afrikaanse Rand aan de Zuid-Afrika. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NRP.JO.

Waar kan je NEPI Rockcastle aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel NEPI Rockcastle kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€5 per transactieAanmelden

Wat is de actuele koers van het aandeel NEPI Rockcastle?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel NEPI Rockcastle. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in NEPI Rockcastle?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van NEPI Rockcastle? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in NEPI Rockcastle is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in NEPI Rockcastle.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse NEPI Rockcastle

Sterke punten:

  • Groot vastgoedbedrijf: NEPI Rockcastle is een van de grootste vastgoedbedrijven in Europa en heeft een sterke positie op de markt.
  • Internationale aanwezigheid: Het bedrijf heeft een uitgebreide aanwezigheid in Centraal- en Oost-Europa, met activa in landen als Roemenië, Polen en Tsjechië.
  • Divers portfolio: NEPI Rockcastle bezit een divers portfolio van vastgoedactiva, waaronder winkelcentra, kantoren en logistieke centra.

Zwakke punten:

  • Risico van huurders: Net als bij elk vastgoedbedrijf loopt NEPI Rockcastle het risico dat huurders failliet gaan of hun huur niet betalen.
  • Marktconcurrentie: De vastgoedmarkt is zeer concurrerend, met veel spelers die strijden om de gunst van investeerders en huurders.
  • Marktrisico: De vastgoedmarkt kan volatiel zijn en beleggers moeten zich bewust zijn van het risico op waardedalingen van vastgoedactiva.

Over Nepi Rockcastle

Nepi Rockcastle heeft aandelen die verhandeld worden onder de naam NRP en het hoofdkantoor van Nepi Rockcastle is gelegen in Douglas, Island of Man. Gontar is een bekende dochteronderneming. Nepi Rockcastle is met name actief in vastgoedinvesteringen, vooral als het om de retail, office, industrial of corporate branche gaat.

Nepi Rockcastle verwerft met name winkelpanden, zoals het die ook ontwikkelt en verhuurt en heeft daarnaast nog andere specifiek vastgoed waar het een belangrijke rol in speelt. Opvallend; Nepi Rockcastle handelt met name in Oost Europa in landen als Roemenië, Bulgarije, Polen, en Tsjechië.

aandeel nepi rockastle kopen

Wel of niet aandelen NEPI Rockcastle kopen?

Ben je op zoek naar een interessante investeringsmogelijkheid in de vastgoedsector? Dan is NEPI Rockcastle wellicht een interessante optie. Het bedrijf is een van de grootste vastgoedbedrijven in Europa en heeft een sterke aanwezigheid in Centraal- en Oost-Europa.

Een van de sterke punten van NEPI Rockcastle is het diverse portfolio van vastgoedactiva, waaronder winkelcentra, kantoren en logistieke centra. Dit zorgt voor een goede spreiding van het risico en maakt het bedrijf minder afhankelijk van één type vastgoed.

Natuurlijk zijn er ook risico’s verbonden aan het investeren in vastgoed. Zo loopt NEPI Rockcastle het risico dat huurders failliet gaan of hun huur niet betalen. Daarnaast kan de vastgoedmarkt volatiel zijn en zijn er veel spelers die strijden om de gunst van investeerders en huurders.

Al met al lijkt NEPI Rockcastle een solide investeringsoptie voor degenen die geïnteresseerd zijn in de vastgoedsector. Het bedrijf heeft een sterke marktpositie en een divers portfolio van vastgoedactiva. Als je echter niet van risico’s houdt, is het misschien verstandiger om voor een minder volatiele investering te kiezen.