Aandelen Neste Oil kopen

Wil je beleggen in Neste Oil aandelen? Op deze pagina kan je direct Neste Oil aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Neste Oil. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Neste Oil raadplegen. Neste Oil is een aandeel uit Finland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Nasdaq Helsinki. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NESTE.HE.

Waar kan je Neste Oil aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Neste Oil kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Neste Oil?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Neste Oil. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Neste Oil?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Neste Oil? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Neste Oil is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Neste Oil.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Neste Oil

Neste Oil is een Finse olieraffinage en daarnaast ook een marketingbedrijf. Het bedrijf heeft het onderkomen in het Finse Espoo. Neste Oil is producent van olieproducten, producten die het overigens ook verfijnt en verkoopt. Voorts levert het technische diensten en licenties, net als diverse productietechnologieën. 
Neste Oil is in ondertussen al in veertien verschillende landen  gevestigd ondertussen en de aandelen worden verhandeld als NESTE op de beurs in Helsinki. De Finse regering is de eigenaar van Neste Oil. Mahoney Environmental gekend als de meest bekende dochteronderneming van Neste Oil.