Aandelen Nestle kopen

Wil je beleggen in Nestle aandelen? Op deze pagina kan je direct Nestle aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Nestle. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Nestle raadplegen. Nestle is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NESN.VX.

Waar kan je Nestle aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Nestle kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Nestle?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Nestle. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Nestle?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Nestle? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Nestle is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Nestle.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Nestle

Nestle is een van de grootste – zo niet de grootste- voedingsmiddelenconcerns ter wereld. Het hoofdkantoor van de onderneming vind je in het Zwitserse Vevey. De aandelen van het bedrijf worden verhandeld onder de aanduiding NESN op onder meer de Zwitserse beurs en oprichter en naamgever was Henri Nestlé. De onderneming werd opgericht in 1866.
Nestlé voert onder meer de bekende merken Nestlé dus, Nescafé, Nespresso, Maggi, KitKat en Lion. Meer in z’n algemeenheid kun je stellen dat Nestle bekend is door de productie van koffie, bronwater, bouillon ijs, melk, chocolademelk, yoghurt, pasta en ontbijtgranen.