Aandelen Nestle kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Nestle aandelen? Op deze pagina kan je direct Nestle aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Nestle. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Nestle raadplegen. Nestle is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NESN.VX.

Waar kan je Nestle aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Nestle kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Nestle?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Nestle. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Nestle?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Nestle? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Nestle is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Nestle.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Nestle

Sterke punten:

  • Groot en gevarieerd productportfolio: Nestle heeft een breed scala aan voedings- en drankproducten, waardoor het minder afhankelijk is van een specifieke markt en inkomstenstromen.
  • Wereldwijde aanwezigheid: Nestle heeft vestigingen in meer dan 190 landen, waardoor het kan profiteren van groeiende economieën over de hele wereld.
  • Focus op onderzoek en ontwikkeling: Nestle besteedt veel middelen aan onderzoek en ontwikkeling, waardoor het bedrijf nieuwe producten kan ontwikkelen en bestaande producten kan verbeteren.

Zwakke punten:

  • Afhankelijkheid van een paar grote merken: Hoewel Nestle een breed productportfolio heeft, zijn enkele van zijn merken, zoals Nescafe en KitKat, goed voor een groot deel van de inkomsten van het bedrijf.
  • Regelgevingsrisico’s: De voedingsindustrie is gevoelig voor regelgevingswijzigingen, wat een risico kan vormen voor Nestle.
  • Intense concurrentie: Nestle concurreert met andere grote voedingsmiddelenbedrijven, waardoor de winstgevendheid onder druk kan komen te staan.

Over Nestle

Nestle is een van de grootste – zo niet de grootste- voedingsmiddelenconcerns ter wereld. Het hoofdkantoor van de onderneming vind je in het Zwitserse Vevey. De aandelen van het bedrijf worden verhandeld onder de aanduiding NESN op onder meer de Zwitserse beurs en oprichter en naamgever was Henri Nestlé. De onderneming werd opgericht in 1866.

Nestlé voert onder meer de bekende merken Nestlé dus, Nescafé, Nespresso, Maggi, KitKat en Lion. Meer in z’n algemeenheid kun je stellen dat Nestle bekend is door de productie van koffie, bronwater, bouillon ijs, melk, chocolademelk, yoghurt, pasta en ontbijtgranen.

aandeel nestle kopen

Wel of niet aandelen Nestle kopen?

Als je op zoek bent naar een solide aandeel om te kopen, dan is Nestle misschien wel een goede keuze. Nestle is een van ’s werelds grootste voedingsmiddelenbedrijven en heeft een sterke positie in de markt. Maar voordat je beslist om te investeren in Nestle, is het belangrijk om de sterke en zwakke punten van het bedrijf te begrijpen.

Een van de sterke punten van Nestle is het grote en gevarieerde productportfolio. Het bedrijf heeft een breed scala aan voedings- en drankproducten, wat betekent dat het minder afhankelijk is van een specifieke markt. Daarnaast heeft Nestle een wereldwijde aanwezigheid, wat betekent dat het kan profiteren van groeiende economieën over de hele wereld.

Aan de andere kant zijn er ook zwakke punten die in overweging moeten worden genomen. Zo is Nestle afhankelijk van een paar grote merken, waaronder Nescafe en KitKat, die goed zijn voor een groot deel van de inkomsten van het bedrijf. Daarnaast kan de voedingsindustrie gevoelig zijn voor regelgevingswijzigingen, wat een risico kan vormen voor Nestle.

Uiteindelijk hangt de beslissing om aandelen van Nestle te kopen af van je eigen beleggingsdoelen en -strategie. Als je op zoek bent naar een aandeel met een stabiel rendement en een sterke positie in de markt, kan Nestle een goede keuze zijn. Maar zoals bij elke belegging is het belangrijk om grondig onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat je een beslissing neemt.