Aandelen NetApp kopen

Wil je beleggen in NetApp aandelen? Op deze pagina kan je direct NetApp aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in NetApp. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel NetApp raadplegen. NetApp is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NTAP.

Waar kan je NetApp aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel NetApp kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel NetApp?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel NetApp. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in NetApp?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van NetApp? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf NetApp

Het is heel simpel; NetApp is in staat om alles te leveren om zelf een eigen datafabriek op te zetten. Meer formeel kan gesteld worden dat NetApp producent is van hybride datadiensten voor gegevensbeheer.
Dat gaat het bedrijf overigens goed af, want al sinds een kleine negen jaar is NetApp vaste aarde in de Fortune 500. NetApp doet er steeds alles aan de IT te moderniseren en te vernieuwen. Zeker de essentiële bedrijfsapplicaties kunnen worden geoptimaliseerd middels snelle, eenvoudige en automatisering in de edge, de core en in de cloud. Met NetApp is het prima mogelijk een private cloud op te zetten, iets dat voor meer snelheid zorgt. Daarnaast houdt NetApp zich bezig met data gestuurde innovaties in de cloud.