Aandelen New Gold kopen

Wil je beleggen in New Gold aandelen? Op deze pagina kan je direct New Gold aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in New Gold. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel New Gold raadplegen. New Gold is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NGD.

Waar kan je New Gold aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel New Gold kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
CAD 0,02 per aandeel met CAD 5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel New Gold?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel New Gold. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in New Gold?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van New Gold? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in New Gold is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in New Gold.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over New Gold

New Gold is een Canadees mijnbouwbedrijf en de trotse eigenaar van de goud, zilver en kopermijn New Afton in British Columbia en de goud-zilvermijn Rainy River in Ontario, Canada in eigendom heeft en ook exploreert, De aandelen worden onder meer verhandeld op de New York Stock Exchange, onder meer onder de naam 32n. 
New Gold is ontstaan in 1980 en het hoofdkantoor van het bedrijf staat in Toronto. Met Minera San Xavier heeft het een bekende dochtermaatschappij. Aanvankelijk was New Gold ook eigenaar van een mijn in Mexico. Die werd echter in 2017 afgestoten.