Aandelen New Oriental kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in New Oriental aandelen? Op deze pagina kan je direct New Oriental aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in New Oriental. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel New Oriental raadplegen. New Oriental is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool EDU.

Waar kan je New Oriental aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel New Oriental kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel New Oriental?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel New Oriental. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in New Oriental?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van New Oriental? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over New Oriental

New Oriental biedt particulier onderwijs in met name China. De activiteiten worden gecoördineerd vanuit het hoofdkwartier in de Haidian district in Beijing. De onderneming is opgericht in 1993 en de aandelen worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als EDU.

Bekende dochteronderneming is Kooleam Tech en New Oriental mag zich het grootste particuliere onderwijsbedrijf van China noemen als gekeken wordt naar het aantal aangeboden programma’s, Het aanbod is divers met voorschools onderwijs, overzees onderwijs, studieadvies en het aanbieden van studieboeken. New Oriental was de eerste onderwijsinstelling die op de beurs in New York actief werd.

aandeel new oriental kopen