Aandelen Newcrest Mining kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Newcrest Mining aandelen? Op deze pagina kan je direct Newcrest Mining aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Newcrest Mining. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Newcrest Mining raadplegen. Newcrest Mining is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NCM.CHA.

Waar kan je Newcrest Mining aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Newcrest Mining kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Newcrest Mining?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Newcrest Mining. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Newcrest Mining?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Newcrest Mining? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Newcrest Mining is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Newcrest Mining.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Newcrest Mining

Sterke punten:

 • Geografische diversificatie: Newcrest Mining heeft activiteiten in Australië, Indonesië, Papoea-Nieuw-Guinea en Canada, waardoor het bedrijf minder gevoelig is voor veranderingen in één specifieke markt.
 • Focus op duurzaamheid: Het bedrijf heeft een sterke focus op duurzame mijnbouwpraktijken en is toegewijd aan het minimaliseren van de impact op het milieu.
 • Sterke financiële positie: Newcrest Mining heeft een solide balans en is in staat om winstgevende groei te realiseren door middel van zowel organische als niet-organische groei.
 • Grote reserves van goud en koper: Het bedrijf heeft grote reserves van goud en koper, twee van de meest gevraagde grondstoffen op de markt.

Zwakke punten:

 • Afhankelijkheid van enkele projecten: Newcrest Mining is afhankelijk van enkele grote projecten, wat het bedrijf kwetsbaar maakt voor problemen in deze specifieke gebieden.
 • Geopolitieke risico’s: Het bedrijf opereert in enkele politiek onstabiele regio’s, waardoor het gevoelig is voor veranderingen in wet- en regelgeving en eventuele politieke onrust.
 • Volatiliteit van de grondstoffenmarkt: Newcrest Mining is afhankelijk van de prijzen van goud en koper, die sterk kunnen fluctueren als gevolg van veranderingen in vraag en aanbod, wereldwijde economische omstandigheden en andere factoren.
 • Milieuproblemen: Net als veel andere mijnbouwbedrijven wordt Newcrest Mining geconfronteerd met uitdagingen op het gebied van milieu en sociale verantwoordelijkheid.

Over Newcrest Mining

Newcrest Mining is gevestigd in Australië en het houdt zich specifiek bezig met de exploratie en de ontwikkeling van mijnbouw en de verkoop van goud en goudkoper concentraten. De aandelen van de onderneming worden als  NCM verhandeld op de ASX beurs. Het hoofdkantoor van de onderneming vind je in Melbourne, Australië.

Bekende dochters van Newcrest Mining zijn Lihir Gold en The Hidden Valley Mine. Newcrest Mining geldt als toonaangevend en werd opgericht in 1966. Het wint het goud vooral in Ridgeway, in de Cadia Valley om precies te zijn.

aandeel newcrest mining kopen

Wel of niet aandelen Newcrest Mining kopen?

Als je overweegt om aandelen te kopen, is het belangrijk om een grondige analyse te doen van het bedrijf waarin je geïnteresseerd bent. In dit geval kijken we naar Newcrest Mining, een Australisch mijnbouwbedrijf dat actief is in verschillende landen over de hele wereld.

Er zijn enkele sterke punten die Newcrest Mining tot een aantrekkelijke investering kunnen maken. Het bedrijf heeft bijvoorbeeld een geografisch gediversifieerde activiteitenportefeuille, met belangen in verschillende landen. Ook heeft Newcrest Mining een sterke focus op duurzaamheid en heeft het bedrijf grote reserves van goud en koper.

Aan de andere kant zijn er ook enkele zwakke punten die je moet overwegen voordat je besluit om aandelen te kopen. Het bedrijf is bijvoorbeeld afhankelijk van enkele grote projecten en opereert in politiek onstabiele regio’s, wat risico’s met zich meebrengt. Ook is het bedrijf gevoelig voor de volatiliteit van de grondstoffenmarkt en wordt het geconfronteerd met milieuproblemen.

Over het algemeen lijkt Newcrest Mining een solide bedrijf met sterke punten, maar er zijn ook enkele risico’s die moeten worden overwogen. Als je geïnteresseerd bent in het investeren in dit bedrijf, is het raadzaam om een gedegen analyse te doen en je bewust te zijn van de mogelijke risico’s.