Aandelen Newcrest Mining kopen

Wil je beleggen in Newcrest Mining aandelen? Op deze pagina kan je direct Newcrest Mining aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Newcrest Mining. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Newcrest Mining raadplegen. Newcrest Mining is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NCM.CHA.

Waar kan je Newcrest Mining aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Newcrest Mining kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met AUD 10 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Newcrest Mining?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Newcrest Mining. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Newcrest Mining?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Newcrest Mining? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Newcrest Mining is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Newcrest Mining.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Newcrest Mining

Newcrest Mining is gevestigd in Australië en het houdt zich specifiek bezig met de exploratie en de ontwikkeling van mijnbouw en de verkoop van goud en goudkoper concentraten. De aandelen van de onderneming worden als  NCM verhandeld op de ASX beurs. Het hoofdkantoor van de onderneming vind je in Melbourne, Australië.
Bekende dochters van Newcrest Mining zijn Lihir Gold en The Hidden Valley Mine. Newcrest Mining geldt als toonaangevend en werd opgericht in 1966. Het wint het goud vooral in Ridgeway, in de Cadia Valley om precies te zijn.