Aandelen Newell Brands kopen

Wil je beleggen in Newell Brands aandelen? Op deze pagina kan je direct Newell Brands aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Newell Brands. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Newell Brands raadplegen. Newell Brands is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NWL.

Waar kan je Newell Brands aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Newell Brands kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Newell Brands?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Newell Brands. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.


Hoe kan je actief beleggen in Newell Brands?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Newell Brands? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Newell Brands

Newell Brands is buitengewoon veelzijdig en is behalve fabrikant ook distributeur en marketeer van commerciële producten voor consumenten. Newell Brands is onder meer bekend van merken als Rubbermaid, dat weer bekend is van de opslag en afvalcontainers.
Aandelen Newell Brands worden openbaar verhandeld als NWL op de NYSE. Newell Brands is met het hoofdkantoor gevestigd in Atlanta, Georgia. In Yankee Candle heeft het een tamelijk bekende dochteronderneming. Newell Brands heeft het werk de afgelopen jaren onder verschillende namen uitgevoerd. Zo was het voorheen bekend als Newell Company en Newell Rubbermaid. Newell Brands staat overigens ook als NWL genoteerd op de Nasdaq.