Aandelen Nexans kopen

Wil je beleggen in Nexans aandelen? Op deze pagina kan je direct Nexans aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Nexans. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Nexans raadplegen. Nexans is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NEX.PA.

Waar kan je Nexans aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Nexans kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Nexans?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Nexans. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Nexans?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Nexans? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Nexans is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Nexans.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Nexans

Nexans is een grote speler als het gaat om kabels en bekabelingssystemen. Nexans is verantwoordelijk voor de productie van een breed palet  aan energie- en telecomkabels voor de infrastructuur voor de industrie en voor gebouwen.
 
Nexans is een grote speler en geldt als de op een na grootste producent van kabels, wereldwijd.  De aandelen van het succesvolle en grote bedrijf worden onder de aanduiding NEX verhandeld op de Euronext aandelen beurs in Parijs. De onderneming is in het jaar 2000 ontstaan en een bekende dochteronderneming is Olex Australia.