Aandelen Nexi kopen

Wil je beleggen in Nexi aandelen? Op deze pagina kan je direct Nexi aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Nexi. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Nexi raadplegen. Nexi is een aandeel uit Italië. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Borsa Italiana. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NEXI-I.

Waar kan je Nexi aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Nexi kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
flatex aandelenGeen transactiekosten op aandelen
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Nexi?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Nexi. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Nexi?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Nexi? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Nexi is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Nexi.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Nexi

Nexi werd opgericht in 1985, aanvankelijk onder de naam Instituto Centrale delle Banche Populari Italiane. Nexi geldt als een specialist in betalingssystemen als bijvoorbeeld Nexi Payments, ook wel bekend als CartaSi.
Nexi is ontstaan uit een samengaan en overnames van verschillende banken op verschillende momenten. Uiteindelijk ontstond zo Nexi, dat met het hoofdkantoor is gevestigd in Corso Sempione in Milaan. Eigenaar van de Nexi is Mercury UK Holdco. In het huidige Nexi schuilt een samengaan van Nexi, Associazone Bancaria Italiane, ICCREA Banca en Instituto di Credito delle Casse di Risparmio Italiane. Samen vormen ze een zeer sterk merk, zoveel is zeker.