Aandelen Nexity kopen

Wil je beleggen in Nexity aandelen? Op deze pagina kan je direct Nexity aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Nexity. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Nexity raadplegen. Nexity is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NXI.PA.

Waar kan je Nexity aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Nexity kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Nexity?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Nexity. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Nexity?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Nexity? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Nexity is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Nexity.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Nexity

Nexity ontwikkelt onroerend goed en staat bovendien voor de levering van aanverwante diensten.  De aandelen worden op de Euronext in Parijs als NXI verhandeld.  De hoofdvestiging van Nexity vind je in Parijs. In de Franse hoofdstad werd het bedrijf ook opgericht in 2000.  Nexity bedient vooral Europa.
 
De heren Alain Dinin en Stéphane Richard gelden als oprichters van de onderneming, dat ondertussen ook een CAC Mid 60 component is.   Overigens is het bedrijf actief vanaf het jaar 1971. Het was aanvankelijk een familiebedrijfje dat ooit begin onder de naam Ferret-Savinel.