Aandelen Next kopen

Wil je beleggen in Next aandelen? Op deze pagina kan je direct Next aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Next. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Next raadplegen. Next is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NXT-L.

Wat is de actuele koers van het aandeel Next?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Next. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in Next?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Next? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Next is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Next.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je Next aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Next kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker Kosten Aanmelden
€4 + 0,05% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum

Over Next

Next is een bekende Britse multinational en detailhandelaar in kleding, schoenen en woonproducten. In Enderby in Leicestershire (Engeland) staat het hoofdkwartier van Next. Ondertussen heeft Next zo’n 700 winkels waarvan 500 in het Verenigd Koninkrijk en de rest in Europa en Azië en ook het Midden-Oosten.
De aandelen van Next worden verhandeld als NXT op de aandelenbeurs in Londen. Oprichter van het bedrijf is Joseph Hepworth. Het bedrijf werd al in 1864 opgericht in Leeds. Lipsy London en Next Holdings Limited zijn bekende dochterondernemingen. Next geldt als de grootste op het gebied van kleding, het stootte wat dat betreft Marks & Spencer van de troon. Next is ook een FTSE 100 component.