Aandelen NextEra Energy kopen

Wil je beleggen in NextEra Energy aandelen? Op deze pagina kan je direct NextEra Energy aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in NextEra Energy. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel NextEra Energy raadplegen. NextEra Energy is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NEE.

Waar kan je NextEra Energy aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel NextEra Energy kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel NextEra Energy?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel NextEra Energy. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in NextEra Energy?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van NextEra Energy? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf NextEra Energy

NextEra Energy is een Future 200 energiebedrijf dat een productiecapaciteit heeft van om en nabij de 46.000 megawatt in Amerika en Canada. Het geldt bovendien als een van de grootste holdingmaatschappijen voor elektrische bedrijven richting marktkapitalisatie, Op de New York Exchange wordt het openbaar verhandeld als NEE.
Hoofdzetel van het bedrijf vind je terug in Juno Beach in Florida en in Florida Power & Light heeft het een bekende dochter, NextEra is actief onder namen as NextEra Energy Resources, NextEra Energy Partners, Gulf Power Company en werd opgericht in 1925. Toen heette het overigens nog Florida Power & Light Company.