Aandelen Nielsen Holdings kopen

Wil je beleggen in Nielsen Holdings aandelen? Op deze pagina kan je direct Nielsen Holdings aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Nielsen Holdings. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Nielsen Holdings raadplegen. Nielsen Holdings is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NLSN.

Waar kan je Nielsen Holdings aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Nielsen Holdings kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€2,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,06% met €6 minimum
€4+ 0,04% en 0,24% servicefee
€6,50 + 0,1% en 0,18% servicefee
€5 + 0,06% service fee

Wat is de actuele koers van het aandeel Nielsen Holdings?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Nielsen Holdings. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Nielsen Holdings?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Nielsen Holdings? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Nielsen Holdings

Nielsen Holdings is een Amerikaans mediaconglomeraat. Het biedt diensten op het gebied van kijk- en luisteronderzoek. Ook geeft het daarnaast marketing en media informatie. Nielsen Holdings heeft het hoofdkantoor in New York. De aandelen van het bedrijf staan als NLSN genoteerd aan de New York Stock Exchange.
Nielsen Holdings is opgericht in 1923 en het heeft n Nielsen BookScan en Gracenote twee bekende en ook actieve dochtermaatschappijen. Nielsen Holdings is ontstaan uit enkele overnames van VNU. Momenteel beschikt het over zes bedrijven. Tot het haar 2007 stond het bedrijf bekend als Verenigde Nederlandse Uitgeversbedrijven, VNU dus. Dut was vooral een Nederlands mediabedrijf dat tijdschriften, kranten en boeken uitgaf.