Aandelen Nielsen Holdings kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Nielsen Holdings aandelen? Op deze pagina kan je direct Nielsen Holdings aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Nielsen Holdings. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Nielsen Holdings raadplegen. Nielsen Holdings is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NLSN.

Waar kan je Nielsen Holdings aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Nielsen Holdings kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Nielsen Holdings?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Nielsen Holdings. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Nielsen Holdings?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Nielsen Holdings? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Nielsen Holdings

Sterke punten:

 • Monopolie positie in de markt van TV rating, wat hoge winstmarges en stabiele inkomsten oplevert.
 • Internationaal bereik: Het bedrijf heeft een wereldwijd bereik en heeft contracten met vele grote mediabedrijven over de hele wereld.
 • Diversificatie: Nielsen heeft haar activiteiten uitgebreid naar andere gebieden, zoals digitale metingen en verkoopanalyses, waardoor het bedrijf minder afhankelijk is van de televisiemarkt.
 • Stabiele financiële prestaties: Het bedrijf heeft in het verleden consistente en stabiele financiële prestaties laten zien, wat investeerders vertrouwen geeft.

Zwakke punten:

 • Concurrentie: Het bedrijf staat onder druk van nieuwe concurrenten in de markt, waaronder startups die innovatieve technologieën gebruiken om kijkersgedrag te meten.
 • Regelgeving: Het bedrijf is onderhevig aan strenge regelgeving in de markt van TV ratings en andere gebieden, wat kan leiden tot beperkingen op de activiteiten en hogere kosten.
 • Verouderde methoden: Het bedrijf gebruikt nog steeds traditionele methoden om kijkersgedrag te meten, wat minder nauwkeurig kan zijn dan nieuwe technologieën.

Over Nielsen Holdings

Nielsen Holdings is een Amerikaans mediaconglomeraat. Het biedt diensten op het gebied van kijk- en luisteronderzoek. Ook geeft het daarnaast marketing en media informatie. Nielsen Holdings heeft het hoofdkantoor in New York. De aandelen van het bedrijf staan als NLSN genoteerd aan de New York Stock Exchange.

Nielsen Holdings is opgericht in 1923 en het heeft n Nielsen BookScan en Gracenote twee bekende en ook actieve dochtermaatschappijen. Nielsen Holdings is ontstaan uit enkele overnames van VNU. Momenteel beschikt het over zes bedrijven. Tot het haar 2007 stond het bedrijf bekend als Verenigde Nederlandse Uitgeversbedrijven, VNU dus. Dut was vooral een Nederlands mediabedrijf dat tijdschriften, kranten en boeken uitgaf.

aandeel nielsen holdings kopen

Wel of niet aandelen Nielsen Holdings kopen?

Ben je op zoek naar een goed bedrijf om in te investeren en overweeg je om aandelen te kopen van Nielsen Holdings? Dan is het belangrijk om de voor- en nadelen af te wegen voordat je een beslissing neemt.

Nielsen Holdings is een bedrijf dat zich richt op het meten van kijkersgedrag en heeft een sterke positie op de markt van TV ratings. Het bedrijf heeft een wereldwijd bereik en heeft contracten met grote mediabedrijven over de hele wereld. Dit heeft geleid tot hoge winstmarges en stabiele inkomsten, wat gunstig kan zijn voor investeerders.

Echter, het bedrijf staat onder druk van nieuwe concurrenten die innovatieve technologieën gebruiken om kijkersgedrag te meten. Ook is het bedrijf onderhevig aan strenge regelgeving, wat kan leiden tot beperkingen op de activiteiten en hogere kosten. Bovendien gebruikt het bedrijf nog steeds traditionele methoden om kijkersgedrag te meten, wat minder nauwkeurig kan zijn dan nieuwe technologieën.

Als je bereid bent om het risico te nemen en gelooft dat het bedrijf de uitdagingen kan overwinnen, dan kan het kopen van aandelen van Nielsen Holdings een goede investering zijn. Echter, als je liever investeert in een bedrijf met minder risico en meer potentieel voor groei, dan zijn er misschien betere opties beschikbaar.

Het is belangrijk om te onthouden dat investeren altijd een risico met zich meebrengt en dat het belangrijk is om te investeren op basis van je eigen persoonlijke doelen en risicobereidheid. Raadpleeg daarom altijd een financieel adviseur voordat je een beslissing neemt over het kopen van aandelen.