Aandelen Nintendo kopen

Wil je beleggen in Nintendo aandelen? Op deze pagina kan je direct Nintendo aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Nintendo. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Nintendo raadplegen. Nintendo is een aandeel uit Japan. Het aandeel wordt verhandeld in Yen aan de TYO. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 7974TY.

Waar kan je Nintendo aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Nintendo kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50
0,15% met JPY 500 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Nintendo?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Nintendo. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Nintendo?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Nintendo? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Nintendo

Nintendo is een zeer bekende onderneming die met het hoofdkantoor gevestigd is in Kioto, in het Japanse Tokio. Oprichter was niemand minder dan Yamauchi Nintendo. Nintendo was aanvankelijk een fabrikant van handgemaakte harafuda kaarten. De kaarten werden gebruikt in het bekende Harafuda, een Japans kaartspel.
Tegenwoordig is Shuntaro Furukawa eigenaar van Nintendo. Het hoofkantoor van Nintendo staat in Kioto, en dat al vanaf de start van de onderneming. Bekende producten van Nintendo door de jaren heen zijn onder meer de NES, de Gameboy, de Nintendo 64 en de Nintendo DS en Switch.