Aandelen NIO kopen

Wil je beleggen in NIO aandelen? Op deze pagina kan je direct NIO aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in NIO. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel NIO raadplegen. NIO is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NIO.

Waar kan je NIO aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel NIO kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel NIO?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel NIO. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in NIO?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van NIO? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over NIO

NIO werd opgericht in 2014 en het hoofdkwartier van het bedrijf is gevestigd in Shanghai, China. Beijing NIO Netwerk Technology Co is een bekende dochter van NIO. De aandelen van de onderneming worden op de New York Stock Exchange openbaar verhandeld als NIO.
NIO is ontwerper, produceert en verkoopt elektrische voertuigen en doet dat in China, Hong Kong, Amerika, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Het biedt onder meer elektrische SUV’s  met vijf, zes of zeven zitplaatsen aan. Bovendien is de onderneming betrokken bij het leveren van energie en servicepakketten aan de gebruikers, net als oplaadoplossingen waaronder PowerHome thuislaadoplossingen.