Aandelen Nissan Motor kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Nissan Motor aandelen? Op deze pagina kan je direct Nissan Motor aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Nissan Motor. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Nissan Motor raadplegen. Nissan Motor is een aandeel uit Japan. Het aandeel wordt verhandeld in Yen aan de TYO. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 7201.TY.

Waar kan je Nissan Motor aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Nissan Motor kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Nissan Motor?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Nissan Motor. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Nissan Motor?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Nissan Motor? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Nissan Motor

Sterke punten Nissan Motor

 • Wereldwijde aanwezigheid: Nissan Motor heeft een wereldwijde aanwezigheid met productie- en verkoopactiviteiten in verschillende landen, wat kan bijdragen aan een diversificatie van het risico.
 • Technologische expertise: Nissan Motor staat bekend om zijn technologische innovaties, met name op het gebied van elektrische voertuigen en autonome rijtechnologie, wat kan bijdragen aan een concurrentievoordeel.
 • Samenwerkingsverbanden: Nissan Motor heeft samenwerkingsverbanden met andere automerken, zoals Renault en Mitsubishi, wat kan leiden tot synergievoordelen en kostenbesparingen.
 • Productaanbod: Nissan Motor heeft een breed scala aan modellen, van compacte auto’s tot luxe sedans en elektrische voertuigen, wat kan bijdragen aan diversificatie van het klantenaanbod.

Zwakke punten Nissan Motor

 • Financiële prestaties: Nissan Motor heeft de afgelopen jaren te maken gehad met uitdagingen, zoals terugroepacties en een afnemende verkoop in bepaalde markten, wat van invloed kan zijn op de winstgevendheid van het bedrijf.
 • Concurrentie: De auto-industrie is zeer competitief, met sterke concurrentie van andere automerken wereldwijd, wat druk kan uitoefenen op de marktpositie en winstgevendheid van Nissan Motor.
 • Economische omstandigheden: Nissan Motor is gevoelig voor economische omstandigheden, zoals recessies en schommelingen in de vraag naar auto’s, wat van invloed kan zijn op de verkoop- en winstcijfers van het bedrijf.
 • Veranderende consumentenvoorkeuren: Consumentenvoorkeuren en trends in de auto-industrie kunnen veranderen, bijvoorbeeld met betrekking tot brandstofefficiëntie, veiligheid en duurzaamheid, wat van invloed kan zijn op de vraag naar Nissan Motor-voertuigen.

Over Nissan Motor

Nissan Motor is een Japanse autofabrikant. Het heeft een wereldwijd marktaandeel van rond de 6 procent. De auto’s werden in eerste instantie onder de merknaam Datsun verkocht. Na Toyota geldt het ondertussen als de op een na grootste autofabrikant van het land.

Het hoofdkantoor van Nissan Motor is gevestigd in Yokohama en Infinit is een bekende dochteronderneming van Nissan Motor, dat in 1911 werd opgericht en dat drie jaar later pas de eerste auto afleverde. Moeder van het bedrijf is Renault dat nu nog ongeveer 44 procent van de aandelen in het bezit heeft.

aandeel nissan motor kopen

Wel of niet aandelen Nissan Motor kopen?

Droom je ervan om een stukje van de auto-industrie te bezitten en overweeg je om Nissan Motor-aandelen te kopen? In dit artikel zullen we de voor- en nadelen van het kopen van Nissan Motor-aandelen bespreken, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Nissan Motor is een bekend Japans automerk dat wereldwijd bekend staat om zijn innovatieve en populaire voertuigen. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis in de auto-industrie en heeft een breed scala aan modellen, van compacte auto’s tot luxe sedans en elektrische voertuigen.

Als je kijkt naar de financiële prestaties van Nissan Motor, zie je dat het bedrijf de afgelopen jaren enige uitdagingen heeft gehad. Het heeft te maken gehad met terugroepacties en een afnemende verkoop in bepaalde markten. Dit heeft invloed gehad op de winstgevendheid van het bedrijf.

Aan de andere kant heeft Nissan Motor ook sterke punten, zoals zijn wereldwijde aanwezigheid, technologische expertise en samenwerkingsverbanden met andere automerken. Het bedrijf heeft ook plannen aangekondigd om zijn productaanbod uit te breiden en te investeren in elektrische voertuigen, wat kansen kan bieden voor groei in de toekomst.

Het kopen van Nissan Motor-aandelen kan een interessante investering zijn, maar het brengt ook risico’s met zich mee. De auto-industrie is onderhevig aan verschillende factoren, zoals economische omstandigheden, concurrentie en veranderende consumentenvoorkeuren. Het is belangrijk om grondig onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat je besluit om Nissan Motor-aandelen te kopen.

Kortom, het kopen van Nissan Motor-aandelen kan een aantrekkelijke optie zijn voor beleggers die geïnteresseerd zijn in de auto-industrie, maar het is belangrijk om de risico’s zorgvuldig af te wegen en goed geïnformeerd te zijn voordat je een beslissing neemt.