Aandelen Nissan Motor kopen

Wil je beleggen in Nissan Motor aandelen? Op deze pagina kan je direct Nissan Motor aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Nissan Motor. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Nissan Motor raadplegen. Nissan Motor is een aandeel uit Japan. Het aandeel wordt verhandeld in Yen aan de TYO. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 7201.TY.

Waar kan je Nissan Motor aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Nissan Motor kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50
0,15% met JPY 500 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Nissan Motor?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Nissan Motor. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Nissan Motor?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Nissan Motor? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Nissan Motor

Nissan Motor is een Japanse autofabrikant. Het heeft een wereldwijd marktaandeel van rond de 6 procent. De auto’s werden in eerste instantie onder de merknaam Datsun verkocht. Na Toyota geldt het ondertussen als de op een na grootste autofabrikant van het land.
Het hoofdkantoor van Nissan Motor is gevestigd in Yokohama en Infinit is een bekende dochteronderneming van Nissan Motor, dat in 1911 werd opgericht en dat drie jaar later pas de eerste auto afleverde. Moeder van het bedrijf is Renault dat nu nog ongeveer 44 procent van de aandelen in het bezit heeft.