Aandelen NKT Holding kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in NKT Holding aandelen? Op deze pagina kan je direct NKT Holding aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in NKT Holding. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel NKT Holding raadplegen. NKT Holding is een aandeel uit Denemarken. Het aandeel wordt verhandeld in Deense Kroon aan de Nasdaq Copenhagen. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NKT.CO.

Waar kan je NKT Holding aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel NKT Holding kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel NKT Holding?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel NKT Holding. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in NKT Holding?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van NKT Holding? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over NKT Holding

NTK Holding is een alom geroemd bedrijf dat zich bezighoudt met stroomkabels, draden en met optische componenten. Ook geldt het als specialist in lasers en kristalvezels.  De aandelen van NKT Holding worden verhandeld aan de Nasdaq en staan bovendien als NKT genoteerd aan de beurs in de Deense hoofdstad Kopenhagen. De onderneming bestaat al vanaf 1898.

In Brondby in Denemarken vind je het hoofdkantoor van de onderneming. H.P. Prior is de oprichter van dit succesvolle bedrijf dat met LIOS Technology en Flexibles twee bekende dochterondernemingen heeft. 

aandeel nkt holding kopen