Aandelen NN Group kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in NN Group aandelen? Op deze pagina kan je direct NN Group aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in NN Group. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel NN Group raadplegen. NN Group is een aandeel uit Nederland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Amsterdam Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NN.AS.

Waar kan je NN Group aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel NN Group kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel NN Group?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel NN Group. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in NN Group?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van NN Group? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in NN Group is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in NN Group.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse NN Group

Sterke punten NN Group

 • Gevestigde marktpositie: NN Group is een van de grootste verzekeraars in Nederland en heeft een gevestigde marktpositie, wat kan bijdragen aan merkbekendheid en klantvertrouwen.
 • Diversificatie van activiteiten: NN Group heeft diverse bedrijfssegmenten, waaronder levensverzekeringen, pensioenen, en vermogensbeheer, wat kan zorgen voor diversificatie van inkomstenstromen.
 • Solide financiële positie: NN Group heeft een sterke financiële positie met een solide kapitaalpositie en een stabiele winstgevendheid, wat kan bijdragen aan stabiliteit en veerkracht in de markt.
 • Focus op duurzaamheid: NN Group heeft een duidelijke focus op duurzaam ondernemen en heeft diverse initiatieven op het gebied van milieu, maatschappij en governance, wat kan bijdragen aan een positieve reputatie en aantrekkelijkheid voor duurzaamheidbewuste investeerders.

Zwakke punten NN Group

 • Regelgevingsrisico’s: NN Group opereert in een sterk gereguleerde verzekeringsmarkt, wat kan leiden tot veranderingen in wet- en regelgeving die van invloed kunnen zijn op de bedrijfsvoering en winstgevendheid.
 • Afhangelijkheid van economische omstandigheden: De financiële resultaten van NN Group kunnen worden beïnvloed door economische omstandigheden, zoals rentestanden, marktschommelingen en de algemene economische situatie, wat kan leiden tot volatiliteit in de prestaties van het bedrijf.
 • Concurrentie: De verzekeringsmarkt is competitief, met meerdere spelers en toenemende concurrentiedruk, wat van invloed kan zijn op de marktpositie en winstgevendheid van NN Group.
 • Risico’s in beleggingsportefeuille: NN Group heeft een aanzienlijke beleggingsportefeuille en is blootgesteld aan risico’s zoals marktschommelingen en kredietrisico’s, wat van invloed kan zijn op de beleggingsresultaten en de financiële positie van het bedrijf.

Over NN Group

De NN Group is een Nederlands bedrijf dat bekend staat als financieel dienstverlener. Het bedrijf is het resultaat uit een samengaan van NN en de NN Investment Partners. De NN Group is ook de eigenaar van de Nationale Nederlanden Bank NV. Een bank die tak van verschillende bancaire producten aanbied.

Overigens werkt de bankinstelling van de NN Group binnen het depositogarantiestelsel, iets dat het doet onder de eigen bankvergunning. Op de Amsterdamse beurs worden de aandelen NN Group verhandeld als NN. De NN Group heeft het hoofdkantoor in Den Haag en het bedrijf zag in 1963 het levenslicht. Bekende dochteronderneming is Ohra en BeFrank.

aandeel nn group kopen

Wel of niet aandelen NN Group kopen?

Ben je aan het overwegen om aandelen van NN Group te kopen? Laten we eens kijken of dit een slimme keuze is.

NN Group is een bekende naam in de verzekeringssector, met een sterke aanwezigheid in Nederland en andere internationale markten. Als een gevestigde verzekeraar biedt NN Group verschillende verzekeringen aan, zoals levensverzekeringen, schadeverzekeringen en pensioenproducten.

Een van de redenen waarom beleggers geïnteresseerd kunnen zijn in aandelen van NN Group, is vanwege het dividendrendement. NN Group heeft in het verleden dividend uitgekeerd aan aandeelhouders, wat aantrekkelijk kan zijn voor beleggers die op zoek zijn naar inkomsten uit hun investeringen.

Daarnaast kan de solide reputatie van NN Group als een gevestigde speler in de verzekeringssector als een voordeel worden beschouwd. Met een diverse portfolio van verzekeringsproducten en een wereldwijd klantenbestand, heeft NN Group de potentie om te profiteren van groeimogelijkheden in de verzekeringsmarkt.

Natuurlijk zijn er ook risico’s verbonden aan het kopen van aandelen van NN Group. Net als andere bedrijven kan NN Group worden beïnvloed door factoren zoals economische omstandigheden, veranderingen in de regelgeving en concurrentie in de verzekeringssector. Het is belangrijk om deze risico’s zorgvuldig af te wegen bij het nemen van een beslissing.

Het is verstandig om grondig onderzoek te doen naar de financiële prestaties van NN Group, de marktomstandigheden in de verzekeringssector te evalueren en eventueel advies in te winnen bij een financieel adviseur voordat je besluit aandelen van NN Group te kopen.

In conclusie, het kopen van aandelen van NN Group kan aantrekkelijk zijn vanwege het dividendrendement en de solide reputatie van het bedrijf. Echter, zoals bij elke belegging, zijn er ook risico’s verbonden. Het is belangrijk om goed onderzoek te doen en zorgvuldig af te wegen voordat je een beslissing neemt.