Aandelen NN Group kopen

Wil je beleggen in NN Group aandelen? Op deze pagina kan je direct NN Group aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in NN Group. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel NN Group raadplegen. NN Group is een aandeel uit Nederland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Amsterdam Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NN.AS.

Waar kan je NN Group aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel NN Group kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€2,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,06% met €6 minimum
€4+ 0,04% en 0,24% servicefee
€6,50 + 0,1% en 0,18% servicefee
€5 + 0,06% service fee

Wat is de actuele koers van het aandeel NN Group?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel NN Group. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in NN Group?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van NN Group? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in NN Group is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in NN Group.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over NN Group

De NN Group is een Nederlands bedrijf dat bekend staat als financieel dienstverlener. Het bedrijf is het resultaat uit een samengaan van NN en de NN Investment Partners. De NN Group is ook de eigenaar van de Nationale Nederlanden Bank NV. Een bank die tak van verschillende bancaire producten aanbied.
Overigens werkt de bankinstelling van de NN Group binnen het depositogarantiestelsel, iets dat het doet onder de eigen bankvergunning. Op de Amsterdamse beurs worden de aandelen NN Group verhandeld als NN. De NN Group heeft het hoofdkantoor in Den Haag en het bedrijf zag in 1963 het levenslicht. Bekende dochteronderneming is Ohra en BeFrank.